El lector escriu

Joan Amorós

A El Punt Avui TV, el passat dia 20, en el programa L'Illa de Robinson, va ser un plaer veure i escoltar el senyor Joan Amorós, de l'associació Ferrmed, domiciliada a Brussel·les, que des del 1990 lluita pel corredor ferroviari del Mediterrani, per a mercaderies i passatgers. Diverses vegades he connectat amb ells per sol·licitar-los informació sobre el desenvolupament de les gestions, pel fet que soc col·laborador de premsa comarcal dels Països Catalans. El tracte sempre ha estat amable i fluid. Soc coneixedor, doncs, de les dificultats i dels boicots del govern de l'Estat espanyol.

El disseny radial del regne ve de Felip II. Tostemps han estat ferris, absoluts, impedint el desenvolupament del corredor, fent prevaldre el dur substrat colonialista, impulsat per un nacionalisme que, emprant un eufemisme, en direm abrupte. La malversació de cabals públics en AVE innecessaris i ruïnosos; l'oblit exprés perjudica lamentablement i enfonsa a la misèria les classes treballadores catalanes (la cantarella histriònica de la igualtat de tots els espanyols) i és d'un cinisme obscè. Va alegrar-me quan el senyor Amorós, responent al subdirector del diari, senyor Martínez, ens va assabentar que estan estudiant fer un denúncia a tribunals internacionals, contra el govern espanyol, pels disbarats amb categoria d'estafa contra els catalans.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia