El lector escriu

Esdeveniment històric

Els dies 13 i 14 d'aquest mes hem vist a la televisió la visita del papa Francesc a Portugal, concretament a Fàtima, amb motiu de la celebració del centenari de les aparicions de la Verge als tres pastorets Lucia, Francisco i Jacinta.

En l'acte inaugural, que va ser entre la tarda i la nit del 13, impressionava els milers i milers d'espelmes enceses amb total silenci i devoció trencat tan sols pel res del rosari que s'anava desgranant a través del micròfon en què tots eren una sola veu i un sol cor.

Dissabte al matí, festa de la Mare de Déu de Fàtima, va ser l'acte inaugural de la canonització dels dos infants amb una missa solemne, en què es va reconèixer la seva profunda fe, les seves virtuts heroiques i el miracle concedit a un nen per la seva intercessió.

Finalment el papa va beneir amb una custòdia immensa, molt visible, tots els assistents que segons es calcula eren un milió de persones de cinquanta nacionalitats diferents.

Igualment va beneir centenars de malalts en cadira de rodes, acte que va remoure els cors i la ment de tots els assistents.

En contrast amb tanta fe viscuda, no podem fer sinó lamentar tants actes indiscriminats contra l'Església catòlica i les seves institucions i el laïcisme dominant que pretén esborrar tot signe de fe i de moral.

Terrassa (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia