El lector escriu

Novament

Un considerable nombre de mestres –s'entén dones i homes– jubilats ens hem tornat a reunir, com de costum, per celebrar la trobada anual d'un dia de durada, més que res per rememorar, de passada, el nostre període juvenil quan érem estudiants de magisteri. Aleshores érem noies i nois de la primera volada i totes ens ponien.

D'això fa uns quants anys! Ara la nostra promoció ha passat a la història, però aquesta circumstància no significa que hagi caigut en l'oblit, de manera que ens retrobem anualment per parlar i recordar temps passats.

Aquest any ens hem aplegat a la ciutat de Girona, aprofitant la setmana de Temps de Flors. Tot ens hi ha acompanyat. Un dia primaveral esplèndid. Una visita a la ciutat a fi d'admirar les instal·lacions florals –tot un art!– que es troben arreu, principalment als carrers, places i altres indrets adients del barri vell. La varietat i la bellesa de les plantes i de les flors és tan extraordinària que cap visitant no hi queda indiferent. El dinar de germanor en un acreditat restaurant de la ciutat, especialitzat en cuina moderna, que va durar el temps suficient per gaudir-ne a bastament, i que va ser coronat per una extensa sobretaula curulla de comentaris i divertides anècdotes.

El comiat, com sempre, sol ser molt emotiu. El favorable estat d'ànim i l'anhel de tornar-nos a veure l'any següent sempre hi són presents. Sense deixar de banda la vitalitat i el bon humor que ens caracteritza!

L'Escala (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia