El lector escriu

Homenatge a la gent gran

El dia 24 de maig l’Auditori del Palau de Congressos de la nostra ciutat, ple de gom a gom per l’assistència d’unes nou-centes persones, totes elles pertanyents al col·lectiu de la gent gran, vàrem rebre l’homenatge que, d’un temps cap aquí –i ja en fa deu– amb el patrocini de l’Ajuntament de Girona venim organitzant els que formem part del Consell Municipal de la Gent Gran, amb la col·laboració dels treballadors del Servei d’Atenció a la Gent Gran de l’Ajuntament de Girona, que té cura del col·lectiu, així com també d’un gran nombre de voluntaris. Molta de la gent dels diferents centres cívics, llars de jubilats, associacions de gent gran, residències i centres d’atenció a aquest col·lectiu, formen part dels convidats d’honor, als quals ens va dedicada aquesta diada de la gent gran. L’acte consisteix, bàsicament, en un seguit d’activitats diverses, que van a càrrec de gent del mateix col·lectiu, que donen prova d’una manera clara i diàfana, que una gran majoria de la gent, que ja té una edat, es fa seva aquella dita de posar vida als anys. És una forma de manifestar el nostre grau d’integració a la societat, fent notar la nostra presència, tot i defensant els nostres drets. Entre els diferents actes de la jornada també tingué lloc un reconeixement al call jueu a càrrec de la directora del patronat que en té cura. Les altres activitats foren un reeixit concert de guitarres, un divertit sainet, una mostra de danses del món i una trobada de corals integrades per gent gran. No hi va faltar, tampoc, la usual pausa cafè per recuperar forces.

L’espai de l’article no ens permet ser tan explícits com ens agradaria, però voldríem remarcar la gran vitalitat i l’estat d’ànim dels participants en les diferents actuacions, tot i agraint, també, l’esforç dels organitzadors i la presència de tanta gent, que va mostrar un exemplar grau de convivència; cosa que haurien d’apuntar-se aquells que ens volen fer creure que s’està trencant. Per molts anys!

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia