El lector escriu

Llamp MacQueen

Vol córrer i guanyar. Ser bo i competitiu però pretenen fer-lo descarrilar. Hollywood, Los Angeles, Estats Units. Té la gran sort que és d’allà i forma part d’un gran estat lliure: Califòrnia. Amb Constitució i sense cadenes. Bons, justos, solidaris, competitius i lliures. A les grans pantalles el veurem i, com deia JFK, anem cap endavant!

Amb un dèficit fiscal que pateix Catalunya del 8,5%, cop de fuet de 16.000 milions que, cada any, surten dels impostos d’aquests ciutadans i se’n van cap a Madrid. La seva destinació? Són diners que marxen i no tornen. Són recursos de Catalunya que no tenen retorn. Són recursos que manquen al Llamp MacQueen per no perdre la carrera del progrés econòmic i social. La queixa s’ha traslladat una vegada rere l’altra al govern de Madrid, però quan es tracta de Catalunya no fan cas de res. Puigdemont: “Volem que la salut, l’ensenyament i els serveis socials estiguin a nivell europeu. Aquest dèficit fiscal ho fa impossible. Per posar-nos al mateix nivell necessitem 11.300 milions d’euros. El cas és que Catalunya genera aquests recursos!”

Referèndum! I Llamp MacQueen!

Palamós (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia