El lector escriu

Constitució, PSOE i el seu futur

Podeu dir-me si queda gaire gent a Catalunya que van votar la Constitució en uns moments i circumstancies favorables al franquisme?; els que no varen poder votar per l’edat, ara tenen un màxim de 57 anys i saben el que volen, per això volen votar perquè no ho varen poder fer en aquells moments. Si fem un inventari dels que varen votar i dels que ja no hi són després de 40 anys, obtindrem un balanç de votants, que ben segur faria riure a molta gent que no veu més enllà del nas. En aquests moments són majoria la gent que no la va votar i que no hi està d’acord, i en democràcia les lleis s’han de posar al dia mirant cap a un futur millor. De segur que als militars, fills de militars, nets i nebots, pares i avis de militars, els pot semblar que tots varen cedir poder en l’aprovació de la Constitució, per la qual raó el PP és tan reticent i estricte en la seva reforma, per no perdre vots a l’hora d’eleccions. De segur que al sector Obrero del socialisme espanyol no li fa cap gràcia que una constitució li marqui el rumb, que sempre el porta allà mateix, a la subordinació i especulació del capitalisme, que a mi personalment em preocupa, perquè no entenc què hi pinta el PSC en aquest niu de rapinyaires, com Guerra, González i totes les viejas glorias.

Zapatero, que va trencar la guardiola en favor de la banca regalant-los cent mil milions € perquè poguessin solucionar els seus problemes, quan el que havia d’haver fet era rescatar hipoteques impagades per d’aquesta manera poder negociar amb els afectats per la hipoteca i el banc també recuperava el seu capital, però tal i com es va fer el banc és l’amo del diner i dels habitatges.

No he votat mai cap dels dos, però confio que entre Sánchez i Iglesias, amb intel·ligència, sàpiguen com forçar Rajoy a convocar noves eleccions i que presentin arguments suficients perquè els ciutadans puguin confiar en ells i portar-los a ocupar les dues cadires grosses del govern, encara que no són sants de la meva devoció.

La Bisbal d’Empordà (Baix Emp.)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia