El lector escriu

Onze Tonis a l’equip

Un honor haver compartit un gran tros de la vida amb Toni Llauna, com li dèiem afectuosament. Antonio López Álvarez era sergent de la Guàrdia Urbana de Gavà i va morir dimecres després de ser tirotejat en acte de servei el 6 de juliol. Vaig ser-hi present moltes vegades quan el nostre entrenador de futbol li dedicava una màgica frase: “Vull onze Tonis a l’equip.” El míster l’adorava. També li deia: “Toni, vols un frankfurt” o “Toni, vens a Andorra” per demostrar-li de viva veu el seu afecte vellutat i mostrar-lo com a exemple per als altres. Quanta raó tenia!

El Toni sempre ha estat una bellíssima persona, que ho va donar tot al camp i fora d’ell, fins a l’últim sospir. Fins i tot va donar la seva vida per salvar-ne d’altres. Això és generositat elevada a l’infinit. Un somriure permanent, un alè constant, una mirada neta, un lluitador incansable, un amant de la bona taula i excel·lent conversador. Una persona gran, de veritat. Un meravellós ésser humà.

Recordo les vegades que vaig tenir l’oportunitat d’estar amb ell, amb la Raquel, amb el José María, amb la Lupe, la seva dona –un abraçada enorme–, a Castelldefels, la Barceloneta o en un raconet maquíssim del Raval al qual ens va portar per festejar. Aixecaré sempre la copa per tu, amic, per brindar per un company 10. Un petó gegant per a tu i el meu consol per a tots els que t’estimen.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia