El lector escriu

Carta oberta a l’equip de futbol de Girona

Felicitats!, us esteu entrenant per jugar a primera. Que tingueu molta sort! És un orgull per a tots els gironins. Vull confessar que no soc esportista, mai he jugat, ni de petita, era una altra època, però estic orgullosa que el Girona jugui a primera. Us desitjo èxit i que triomfeu en la nova categoria; també us vull demanar que sigueu nobles i seriosos, penseu que el vostre triomf repercutirà en tots els ciutadans. No soc entesa en aquest afer però crec que la recompensa econòmica creixerà una miqueta, però cal que recordeu que l’honor de tota la ciutat és més important que els diners. És un gran honor que la capital de la petita província gironina hagi estat capaç de portar el futbol a primera. No us conec a cap dels futbolistes, però celebro el vostre ascens a primera i participo de la vostra glòria com a gironina, que sigui per molts anys, que sigui habitual estar a primera i que trobeu el suport econòmic necessari, que suposo que no serà fàcil. A través dels mitjans de comunicació seguiré la vostra trajectòria.

Ja he confessat que no soc esportista, per tant no vindré a aplaudir-vos a Montilivi, però des d’aquesta pàgina us dedico un llarg aplaudiment. Molta sort. Per molts anys!

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.