El lector escriu

Una campanya nefasta

La CUP s’equivoca amb aquesta campanya que va encetar el 10 d’agost, que pretén “escombrar” tots els que, segons ells, només “simbolitzen poder, estructures desiguals, misògines, discriminatòries i patriarcals”. No es pot posar tothom al mateix sac, els enemics de sempre i els que han lluitat a favor del nostre país. Hi ha molts factors que sumen. Som on som perquè, en el seu moment, Pujol va llaurar el camp tot batallant perquè es reconegués arreu d’Espanya l’eina que hem tingut sempre els catalans: la llengua. Gràcies a Jordi Pujol, es va implantar la immersió lingüística que va consolidar la llengua catalana a totes les escoles, consolidant així la nostra llengua a través de les noves generacions, tant als alumnes autòctons com als nouvinguts. Això no té preu. Som on som perquè Artur Mas va apostar per la independència quan va veure que tot el país li ho demanava amb una força nova, massiva, absoluta i segura. Artur Mas va encetar el camí amb el 9-N. Jo vaig ser voluntària i mai oblidaré aquell dia extraordinari.

Estic convençuda, gent de la CUP, que jo només soc un de tants milions de catalans que pensen de la mateixa manera. Per tant, si heu de fer campanya per l’1-O, busqueu altres arguments dirigits a tots els catalans que estan representats al nostre Parlament. O és que voleu donar la raó a l’Aznar: “Se pelearán entre ellos”?

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia