El lector escriu

Federalisme, sí, però ara

Els partits colonialistes que tenim a Catalunya, el PP, Cs i altres, defensen la unitat de l’Estat espanyol, malgrat que això perjudiqui el benestar dels ciutadans de Catalunya. El que ja no és normal és que, altres partits a Catalunya, que diuen protegir els nostres drets, els dels catalans, els facin de comparsa. Els raonaments del senyor Iceta, i d’altres polítics de partits d’idees similars, serien més convincents si en comptes d’esperar la transformació d’Espanya en un estat federal, que, més que probablement, ni dretes ni esquerres espanyoles tenen intenció de fer, i en oposició al projecte independentista, oferrissin fer, unilateralment, l’abolició del decret de Nova Planta.

Un cop aconseguit això, ja tindrem temps de fer referèndums dins de la Corona d’Aragó per veure qui s’hi vol quedar, i un referèndum en l’àmbit estatal, per veure si a la resta d’Espanya els interessa continuar defensant la (tan estimada) unitat amb la Corona d’Aragó o prefereixen campar sols per no haver d’aguantar “los catalanes” considerant que ja no ens podrien espoliar, com ho han fet durant més de tres segles.

Blanes (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia