El lector escriu

Per a la Rosa Maria Falgàs i Casanovas

A hores d’ara les Fires de Girona, en honor de sant Narcís, són a tocar la porta de la ciutat. En el seu inici té lloc el discurs (pregó) que dona pas a l’obertura de la porta. Una gran majoria de ciutadans hi són presents. I és a partir d’aquest esdeveniment quan segueixen uns dies de festa gran amb nombroses i variades atraccions i espectacles de tota mena.

Els pregoners escollits per transmetre el discurs (personalitzat o en grup) solen ser persones destacades del mon cultural que, més o menys, tenen arrels gironines. Aquest any la distinció ha estat atorgada a la senyora Rosa Maria Falgàs i Casanovas, natural de la Tallada d’Empordà i veïna de Girona. És mestra i té un extens currículum dedicat a l’àmbit de l’ensenyament. Presidenta de l’Associació per a l’Educació, la Formació i la Recerca. Aquest any commemora el 40è aniversari de la seva carrera com a mestra de formació d’adults a Girona, especialitat a la qual ha dedicat una bona part de la seva trajectòria professional.

La Rosa Maria i jo ens veiem de tant en tant. La nostra amistat ve de lluny. Raó per la qual celebro l’oportunitat que se li ha brindat de ser pregonera. Desitjo que el divendres 27 d’octubre –celebració del pregó– l’ànim, per transmetre bons auguris als espectadors i a tothom en general, l’acompanyi. Confio en ella per ser una persona intel·ligent i de molta empenta.

Felicitats, Rosa Maria!

L’Escala (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia