El lector escriu

Interlocutor a les galàxies

Curiós que el cap del govern espanyol, Mariano Rajoy, –que no vol o no sap parlar, dialogar, treballar en sessions en equip i d’enteniment per aconseguir resultats positius entre govern espanyol i la Generalitat, davant el problema i conflicte del govern del Partido Popular amb la Catalunya pagadora– es pugui estranyar que el president Puigdemont digui que “una altra solució que no sigui la independència és possible”. Rajoy, que no ha ajudat mai a aportar cap solució.

Sis anys sense diàleg, per part de La Moncloa, i sense posar en marxa una comissió de treball. Això sí, en qüestió d’hores, Rajoy va posar en marxa una comissió formada per 27 senadors, per tal de mal d’aplicar l’article 155 i suprimir l’autonomia de Catalunya. Pel diàleg constructiu, no; pel càstig, sí. Rajoy tanca l’interruptor en lloc d’obrir-lo. Només recursos, acusacions, tribunals, fiscals, jutges, inhabilitacions, operació Catalunya, actuacions policials…

Es va oferir davant Trump per exercir d’interlocutor dels EUA a Europa i Amèrica Llatina, el nord d’Àfrica i l’Orient Mitjà, però no ho fa amb Catalunya, que és molt més a prop.

Palamós (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia