El lector escriu

Política del 155

No és un fet estrany ni aïllat que l’acció del govern central, en assumptes en els quals no hauria d’intervenir, hagi perjudicat els interessos de Catalunya. Eurodisney, Eurovegas, etc., i avui gràcies a l’aplicació de l’art 155 i al clima d’inestabilitat promogut pels mitjans d’intoxicació informativa també hem perdut l’Agència Europea del Medicament. Fa temps que penso que el govern central dona per fet que Catalunya serà un estat independent. Només des d’aquest punt de vista s’entén la manca d’inversió reiterada en infraestructures a Catalunya. El 21-D donem la raó als que varen gestionar les inversions pensant d’aquesta manera.

Banyoles (Pla de l’Estany)

Fe d’Errades

El premi Josep Mercader al millor productor atorgat durant el Fòrum Gastronòmic va ser per al pagès Albert Grassot, que és de l’empresa Arròs de l’Estany, i no pas d’Arròs Molí de Pals com publicàvem en l’edició de dimarts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia