El lector escriu

Obsessió

Protagonista gens bo. Barbaritat d’un segle llunyà, fosc i tenebrós. Endarreriment en tots els sentits. L’article 155 d’una Constitució que s’utilitza com una obstrucció, paralització, sedimentació de tot. Principalment de l’avenç de la Catalunya pagadora. Pagadora? Fins quan?

L’Agència Europea dels Medicaments n’és una prova palpable. Pràcticament ja era a Barcelona. Havia de situar-se a Barcelona. Però l’aplicació del 155 per part de Rajoy ho ha desballestat tot. Sense Parlament, sense president, sense govern –empresonats i exiliats–, sense autonomia i molidos a palos l’1-O –panorama dantesc–, l’Agència ha anat cap a Holanda. País avançat, estable, assossegat i on el diàleg forma part del treball polític. Això només és el principi de tot el que s’acosta. El president Rajoy i els jerarques del PP no han entès mai res. Mentre el gran moviment funcionarial, judicial i policial –caríssim–, sembla que va més enllà de la seva comesa, el progrés econòmic i social i la vida de les persones pateix una inestabilitat i intranquil·litat manifesta. Per no dialogar. Per ignorància.

Palamós (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia