El lector escriu

Salt: cal veure la imatge real

Demà, divendres 1 de desembre, a la tarda, se celebra a l’Auditori de la Coma Cros de Salt la primera Trobada del Fòrum d’Estudiants Universitaris de Salt, una iniciativa que em sembla ben lloable. La vila de Salt és un municipi ben actiu, amb 30.000 habitants, a tocar de Girona (una ciutat només tres vegades més gran, i ben coneguda arreu per la seva història i vitalitat). A Salt l’educació és un èxit, tot i les immenses i objectives dificultats socioeconòmiques i el fet d’haver acollit molta població nouvinguda. I és un èxit perquè moltíssims centenars i milers de nois i noies s’hi graduen i accedeixen als estudis superiors, de CFGS i de graus universitaris.

Salt –a més de seus de facultats universitàries i de la UNED i la UOC, i de cicles superiors també– té moltíssims universitaris i graduats que, a vegades, sembla que no es vegin. Amb aquest Fòrum d’Estudiants Universitaris (http://bit.ly/univforum) s’activarà una xarxa amb dos objectius: a) afavorir la col·laboració i l’intercanvi de bones pràctiques (beques, excel·lència, etc.) entre aquests estudiants; i b) ajudar a implementar millores en el sistema educatiu (anar a escoles i instituts per encoratjar els alumnes en l’estudi).

Sabem que l’educació és un motor de millora social i familiar, i sovint són els fills els primers que accedeixen a la formació superior a moltes cases.

I, a Salt, això és una realitat!

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia