El lector escriu

Vol dir?

Llegia no fa gaires dies en aquest diari l’entrevista feta al Sr. Ramon Espadaler.

Entre altres coses, deia que veu el Sr. Iceta presidint en minoria la Generalitat. Vol dir? Bé, de més verdes en maduren, que diuen... El que jo crec és que el subconscient, com dirien els psicòlegs, li ha fet una mala jugada, al Sr. Espadaler... No deu ser que si el Sr. Iceta és president, ell es veu com a conseller d’Interior? D’experiència no n’hi falta, ja que ho va ser quan formava part d’altres ideologies bastant contraposades a aquelles amb les quals ara s’ha unit. Es veuen tantes coses i tants canvis avui en dia...

Cassà de la Selva (Gironès)

fe d’errades

Per un error d’interpretació, en l’article titulat Un 21-D de deu milions, publicat diumenge passat, s’afirmava que “La Sindicatura (de Comptes) també pot avançar el 30% de la subvenció cobrada el 2015”, però, en realitat, la Sindicatura no és l’ens que avança els diners sinó que les bestretes les dona el departament competent de la Generalitat (ara Vicepresidència i Economia i Hisenda). El que fa la Sindicatura és fer l’informe de fiscalització de les despeses electorals després de les eleccions i, en funció d’aquesta anàlisi, ajorna pagar la totalitat o no del que queda per pagar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia