El lector escriu

Catalunya no es rendeix!

Espanya, ho tens tot perdut i ho saps. Els catalans ni oblidem l’1-O ni perdonem. Què esperes d’Europa? Que us declari corruptes i antidemocràtics? No ho farà perquè el deute el paguem, en gran part, els catalans. Els empresonats i els exiliats no són violents sinó presos polítics en un país que es declara democràtic, però sabeu de sobres que no sou res d’això. On veieu la violència dels empresonats i exiliats? Tots pacífics com tots els catalans. Què voleu? Com el que tantes vegades heu dit “que al menos los vascos tienen cojones con ETA?” Això és el que espereu? Mireu que hi ha molta gent a la qual hem de dir “moderació”. Ja sabeu on es fabriquen les armes. Abans del dia 17 volem els presos polítics lliures i que els exiliats puguin entrar al nostre país sense ser empresonats. El dia 17 el va posar un govern que avui està a la cua d’Espanya. Heu demostrat el que sou. Qui us heu cregut que sou, per destituir un govern legítimament democràtic per desfer-lo? Només uns superbs són capaços de pensar-ho. I a sobre amb un munt de judicis que no es faran perquè teniu comprats jutges i advocats.

Ja n’hi ha prou d’aquest color! Volem el nostre govern legítim. Qui sou per destituir un govern legitimat pels catalans? Fins on penseu arribar, fins a l’extermini de tots els catalans, com els nazis amb els jueus? Teniu idea del que significa la paraula democràcia? I ca!

Palafrugell (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia