El lector escriu

Parlamentaris mal educats

Després de la votació del nou president del Parlament, ni Arrimades ni Domènech ni Iceta ni Albiol l’han anat a felicitat com és habitual de fer en aquestes circumstàncies en la majoria de països civilitzats. No ha estat després d’haver mantingut punts de vista oposats o d’haver viscut enfrontaments més o menys agres ni al final d’una legislatura conflictiva. No senyors, aquest fet ha tingut lloc després de la seva elecció, quan el nou president no havia ni començat la seva tasca! Realment alguns dels representants polítics que seuen ara, i ho faran duran els propers quatre anys, al Parlament del nostre país no es mereixen estar-hi. Unes persones que fan de l’enfrontament i de la mala educació la norma no haurien de formar part de cap parlament on se suposa que la tolerància, el diàleg i el respecte són indispensables.

Potser algú els hauria de recordar que abans que polítics són persones i que avui el seu comportament ha estat impropi i vergonyós.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia