El lector escriu

Carta d’agraïment

Fa alguns mesos, concretament el 7 de novembre del 2017, quan circulava per la carretera de Vilajuïga a Pau, un arbre de grans dimensions es va posar davant meu, i en conseqüència vaig tenir un xoc espectacular amb el cotxe. En aquell moment, i per sort meva, una parella de Mossos d’Esquadra passava per allà. Ells van activar tot el necessari perquè em recollissin i em portessin a urgències de l’hospital de Figueres.

I d’urgències vaig passar a planta, on em van cuidar, i d’aquí a la unitat de convalescència de la primera planta del centre sociosanitari del Bernat Jaume. En tots aquests mesos d’un costat a l’altre, he trobat un gran equip mèdic, infermeres, auxiliars, gent de la neteja, zeladors i tots aquells qui d’una manera o altra han fet possible la meva recuperació fins avui.

Voldria que aquesta petita i humil nota servís per donar les meves sinceres mostres de gratitud a tots els qui han contribuït a salvar-me la vida i a recuperar-me. Moltes gràcies a tots!

Amb afecte.

Vilajuïga (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia