El lector escriu

La utopia de com estalviar en el consum

Sembla ser que realitzant un estudi dels consums fixos que té al seu habitatge, pot rebaixar les despeses que afecten aquestes partides. Un canvia les llums d’il·luminació a LED, rebaixa un grau la calefacció, compra electrodomèstics A+++ i instal·la a les aixetes difusors per rebaixar el consum d’aigua.

Doncs bé, després d’aplicar totes aquestes noves possibilitats i tecnologies que haurien de rebaixar les factures mensuals, ens adonem que paguem més que l’any anterior, ja que els productes que consumim pugen mes que l’aplicació dels nous mètodes tecnològics. La pregunta és: qui beneficien aquestes noves tecnologies?

La resposta és… sempre els mateixos, les grans companyies que amb menys personal facturen més. Antigament qualsevol electrodomèstic durava 10 o 15 anys; actualment a partir de 5 anys si té una reparació val mes que el llencis, ja que el cost pot superar el 50 per cent de la seva compra inicial. Tots aquests problemes que afecten el consum no entren en la prioritat dels polítics, aquests senyors estan per altres qüestions, no els preocupa ni el mes mínim l’augment del cost de la vida. Això sí, els ocupa parlar de pensions, independències, corrupció, atur i moltes coses més per aconseguir la nostra atenció. Com sempre, ens diuen què volen fer, com ho faran i per ultim, després de 4 anys governant, ens diuen per què no s’ha pogut realitzar. El que més em sorprèn és que tots seguim votant aquest personal que cada vegada pensa més en ells que en nosaltres.

Sant Adrià de Besòs (Barcelonès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia