El lector escriu

Necessitem tenir govern

Les conseqüències de l’aplicació salvatge i antidemocràtica de l’article 155 de la CE ja les estem pagant amb escreix la gran majoria de catalans. Ara és necessari tenir molt present que el 21-D va guanyar una majoria independentista. La democràcia s’ha de posar en marxa. No podem permetre que des de Madrid, a través d’un article 155 de la CE, se’ns pretengui imposar una ideologia uniformitzadora, assimilacionista i neofranquista.

El 21-D, el poble català va decidir continuar articulant la nació catalana i preservar la cohesió social. Ara i aquí cal, al més aviat possible, fer possible un govern català que comenci a treballar per cosir tots els problemes de destrucció de la cohesió social provocats per l’antidemocràtica obsessió espanyolista d’aplicar un article 155 de la CE que no és més que una excusa –il·legítima i antidemocràtica– per tal de seguir mantenint una relació antidemocràtica i colonial entre Catalunya i Espanya.

Portbou (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia