El lector escriu

La llet francesa

És un fet, en alguns casos incomprensible, que entri llet a casa nostra procedent de països en els quals els productors la cobren a un preu més alt que els nostres. Molt s’ha parlat i escrit de la llet francesa que entra a l’Estat espanyol, bé via cisternes amb destinació a la indústria o ja en bric o en producte lacti amb destinació a la distribució, però pot haver-hi una tercera via d’entrada. La dels pinsos. Per posar un exemple. Una coneguda indústria làctia francesa que també recull a Espanya, distribueix als seus ramaders espanyols un pinso de lactància de vedells que està fabricat a França i molt possiblement amb llet en pols francesa. És el súmmum.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia