El lector escriu

Felicitats, Maria Carme

Estic molt contenta que el Gremi de Llibreters de Catalunya t’hagi escollit per unanimitat per ocupar el càrrec de presidenta. Has fet molt bona feina durant aquests anys que presidies el gremi a les comarques gironines. La teva llarga experiència a la llibreria Empúries serà un bon suport per seguir treballant per posar en valor la tasca del llibreter. Tens raó de dir que ha de ser un bon lector. Et desitjo un bon encert en aquesta nova etapa. Dius que tens molta il·lusió i diversos projectes. Potenciar el foment de la lectura i la formació del sector són ben interessants.

Trobo molt interessant que pensis en els més petits, estimular el gust per llegir ha de començar ben aviat. Tens raó de dir que les llibreries han de ser properes i que els nens i nenes hi puguin venir. Tant de bo que puguis impulsar aquest nou projecte de la creació d’un premi de novel·la juvenil i infantil incorporat al premi Llibreter que teniu ja ben consolidat.

És una llàstima quan una llibreria tanca portes. Que el gremi segueixi treballant per facilitar que se’n puguin obrir de noves, com està passant a Barcelona, a càrrec de persones que s’han format prèviament a l’Escola de Llibreria, la primera de l’Estat que ajuda a la gestió i coneixement del mercat. No podem perdre de vista que els llibres són una peça clau per adquirir cultura en el terreny personal i també social.

Ventalló (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia