El lector escriu

Unionistes o independentistes

Unionistes o independentistes, “he aquí el dilema”, Els primers amb la força del 155 actuen convençuts que amb la repressió poden fer i desfer totes les actituds que consideren reprovables pel seu govern, sense adonar-se que els fets greument qüestionats generen més inquietuds al poble català. Shakespeare tenia clares les actituds dels anglesos, de la mateixa manera que Miguel de Cervantes.

Així el creixement de l’ independentisme és força notable. Atès que Catalunya se sent maltractada pels poders inquisidors i per les polítiques poc assenyades per reconduir una conducta de normalitat al nostre país. Per això, que ningú no s’estranyi del moviment creixent que vivim. Mentre el govern espanyol actuï amb imposicions intolerables, reptant desmesuradament els drets fonamentals dels catalans, l’independentisme no tindrà aturador, creixerà.

Davant del dilema: no podem recular al passat amb decrets caducats, cal posar-se al dia com a una democràcia amb plenitud d’exercici i moderna. Seguint les petjades de les institucions europees, dels drets i la igualtat social. Aquí tot segueix enquistat, amb tota mena de greuges propis de dictadures passades. No convé recuperar fets oblidats, ara cal actualitzar els drets fonamentals.

Vullpellac (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia