El lector escriu

Una possible solució

Com a persona crec en el pensament que si no vols formar part d’un problema sigues part de la solució. El nomenament de Jordi Sànchez com a president perilla per l’abstenció de la CUP. Amb la premissa que els independentistes catalans volem un país lliure i democràtic. Entenc que Junts per Catalunya i ERC demanin a la CUP que voti el Sr. Jordi Sànchez president i la negació d’aquesta a fer-ho, pel fet de ser massa autonomista tot el que passa. Però entenent que si no hi haguessin dos diputats exiliats, l’abstenció de la CUP no afectaria el resultat i que dubto, em nego a pensar, que la CUP vulgui donar peixet als del 155.

Una possibilitat no seria que la CUP prestés dos vots, per un simple deure democràtic, i tornar a guanyar el 155 amb les seves pròpies regles? Així cap dels actors no veurien traïts els seus principis i podríem desembolicar aquest assumpte. Els propers ja ho farem quan vinguin.

Calonge i Sant Antoni

(Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia