El lector escriu

Ja fa cinc mesos

Sí, ja fa cinc mesos que els nostres representants polítics i el nostre president o estan a la presó o exiliats per haver representat i tirat endavant el nostre mandat. Divendres hi va haver una concentració, i sí, hi van anar algunes persones, però jo em demano: on són els milers de persones que van defensar les urnes l’1 d’octubre? On són tots els que es van enfrontar a la violència i la repressió? I, per favor, no em valen les excuses que estan ocupats, que tenen altres coses a fer o que estan cansats, això no s’acaba mai, o que no estem d’acord amb l’actuació del govern... Jo tampoc!

Primer, les persones que estan empresonades o a l’exili ho estan cada hora del dia de cada setmana i de cada mes, sense cap mena de pausa, i la seva vida, en certa manera, és a les nostres mans i no podem fallar-los. Segon, no seran els polítics els que ens trauran d’aquesta situació, serem nosaltres, el poble català, els que ho aconseguirem, sortint al carrer a defensar el nostre país. Els polítics no són res sense un poble que estigui al darrere. Sisplau, no defallim ara, els carrers són nostres no dels polítics i som nosaltres els que els hem de defensar. És un camí de llarga durada.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia