El lector escriu

Agraïments i lamentacions

Hem tingut, durant un any i dos mesos, un nen en acollida a casa i aquesta setmana passada hem fet el retorn. Ha estat una experiència molt complexa i molt dura. Ara que ja s’ha acabat i amb el cor encongit per l’allau de sentiments que la nostra família té aquests dies, ens agradaria felicitar i donar les gràcies a l’equip de l’escola El Gegant del Rec de Salt i, concretament, a la Carla i a la Neus. Tots ells, un cop més, han estat al nostre costat i al del nen, ens han entès i ens han ajudat moltíssim. També volem donar les gràcies al Club Bàsquet Salt i especialment als entrenadors David i Pau, que amb la seva paciència i comprensió han fet la vida del nen molt més fàcil.

Acollir un nen no depèn només de la família nuclear, sinó de tot l’entorn que envolta aquesta família: avis i àvies, tiets i tietes, cosins, amics i amigues, monitors de menjador de l’escola, monitors de la piscina de Salt, professionals del CAP de Salt, professionals de Niuda i altres acollidors (la Gina i en Xevi, espectaculars). Gràcies a tots! Tota moneda té dues cares, i la nostra experiència també. Lamentar l’actuació de la DGAIA que, un cop més, ha demostrat la seva incompetència i insensibilitat, i les EAiES de l’Alt Empordà, que en cap moment han estat a l’altura, ans al contrari, han fet la vida d’aquest nen molt més difícil.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia