El lector escriu

La vaca

En una ocasió, vaig comprar una vaca perquè em donés llet i en comptes de llet em donà whisky. En principi vaig pensar: que bé, la llet va a 65 cèntims i el whisky a 80 euros, el negoci és rodó; vaig omplir la tassa i sucant-hi algun melindro, carai quin esmorzar, no va caldre gaire temps per adonar-me que el negoci no funcionaria i vaig canviar la vaca.

El govern central legisla lleis que moltes vegades són perjudicials per a molts ciutadans i quan algun jutge no se n’adona, o sí, les aplica com si fossin digestives com la llet i llavors és es quan hi ha desgavells com aquests últims temps, amb els empresonaments i exilis de gent honesta i honrada que per complir la paraula donada s’han trobat privats de la llibertat de gaudir de la infància dels seus fills i filles, destrossant famílies senceres que per poder-se retrobar han de recórrer llargues distàncies amb criatures petites que, de cap manera, no podran entendre tanta injustícia, tanta maldat...

Govern central, si les lleis que heu redactat són injustes, rectifiqueu-les. Jutges, quan les lleis siguin justes, no les deformeu, evitareu molts conflictes i el poble us ho agrairà.

PD: Això de la vaca ha sigut per suavitzar aquest drama.

Riudarenes (la Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia