El lector escriu

Una festa de Sant Jordi agredolça

Dilluns 23 d’abril és una de les festes més celebrades a Catalunya, és el dia de regalar un llibre, símbol de la cultura, i una rosa, símbol de l’amor, de sortir als carrers a passejar i, aquest any, comprar també una rosa groga en solidaritat amb els empresonats i exiliats polítics. Però a la part dolça s’hi ha d’afegir la part agra, com és fer esment als Jordis que estan a la presó: Jordi Cuixart, Jordi Sánchez i Jordi Turull, que no han pogut celebrar l’onomàstica amb la seva família, comprar llibres i regalar la rosa a la seva estimada, per estar empresonats en “presó condicional” des de fa mesos per la dèria d’un jutge, sense un mínim d’humanitat.

Vet aquí un dia de Sant Jordi agredolç, que voldríem fer extensiu als altres empresonats i als exiliats lluny de casa nostra. Amb el significat d’eliminar el mal, no es tracta de matar ningú, però sí de persistir a foragitar aquells que no ens volem com som, que pretenen anul·lar les nostres institucions, que ens humilien i ens tracten com una colònia. Diguem ben alt i fort: Sant Jordi mati l’aranya!

Badalona (Barcelonès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia