El lector escriu

Carta al conseller d’Educació

Honorable senyor, soc el conserge de l’escola CEIP Progrés de Badalona. M’hi deixo la pell per tal que l’escola sigui un lloc confortable i acollidor, sap per què? Perquè és la segona casa dels nens que hi van. I més encara des que soc pare i penso que és el que voldria per a l’escola del meu fill. El Progrés l’any vinent tindrà una línia addicional de P3. L’endemà mateix de rebre la confirmació, vaig condicionar l’aula que rebrà els petits el curs vinent malgrat que aquests dies estan sent molt angoixants en el terreny personal. I no puc evitar que se’m trenqui l’ànima quan veig com marxen alguns nens agafats de la mà junts cap a casa seva com a companys, amics i veïns, perquè penso en el meu fill que està sense plaça a cap escola pública de la zona 6.

Crec que l’escola pública de la zona ha de ser el meu pilar de creixement familiar els pròxims anys. Vostès han treballat amb números i ja els hi hem donat. Però darrere aquests números hi estem nosaltres. Les famílies hem estat a l’altura. Ara només espero que vostè estigui a l’altura també i ens proporcioni una solució creant aquesta línia addicional a la zona 6. Atentament.

Badalona (Barcelonès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia