El lector escriu

Mar Mort

Sí, ja sé que tenim un veritable Mar Mort i fins i tot m’hi he banyat, però queda una mica lluny de casa nostra. Ara tenim un nou mar Mort, i ben a prop. Contínuament gent desesperada troba la mort a la Mediterrània. La meva immensa tristor és comprovar que no són benvinguts pràcticament enlloc. Fan nosa. Últimament uns quants han estat acollits i almenys aquests tindran una ajuda que els permetrà viure, espero, amb dignitat.

Quantes víctimes han mort al nostre Mediterrani? Quan em vagi a banyar no tindré por de peixos ni meduses, sinó que temeré topar-me amb les restes d’un ésser humà que, desesperat, buscava ajuda i va trobar la mort. Ara bé, jo no veig que cap país d’Europa mogui un dit. Què passa amb els països nòrdics, que presumeixen de rics i de viure folgadament? Aquí manca unitat, humanitat i generositat. Tot Europa hauria de programar una estratègia que posés fi a aquesta deshumanització.

Girona (Gironès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia