El lector escriu

Llibertat

A l’Àgora, la Cúpula del Mas Marroc, el cel i la terra es donen la mà. I aquesta unió fa harmonia i pau. T’hi sents bé, allà. Entres a la Cúpula, però no tens la sensació d’estar dins d’enlloc. Costa descriure-ho, perquè és el més semblant possible a sentir la llibertat. I si... aquest concepte: la llibertat, és el que porta els germans Roca a acollir qui vulguin? Només des de la llibertat sents la seguretat de rebre qui sigui. Perquè estàs completament segur que ningú desmuntarà ni qui ets, ni què sents, ni què representes. Desmuntes en un sol gest tota la lluita. Qui et pot venir a robar res, destrossar res, si tu estàs segur de qui ets?

Recordo que personalment, no he pogut anar mai a cap manifestació de gent cridant: “Vull ser lliure”, perquè se’m trenca el cor. Per què no cridar: “Sóc lliure”?O millor, ser-ho directament i actuar com a tal. És molt diferent.

Alimentar lluites és una pèrdua de temps i una manera d’eternitzar conflictes.

Ser, és revolucionari.

Des de qui som, fem molt més i aconseguim molt més que lluitant per algun dia poder ser alguna cosa. El dia 1 d’octubre ho vam fer, per exemple! Som ara.

Girona (Gironès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia