El lector escriu

Tots contra Colau

En referència a la reprovació a l’alcaldessa Ada Colau feta pels partits (PP, ERC, Cs, PDeCAT, PSC), cal indicar que no hi ha cap intenció de solucionar els problemes dels ciutadans, sinó de buscar únicament el desgast polític.

A l’hora de parlar de la problemàtica de la seguretat, cal tenir en compte quines són les competències i els recursos de cada administració per exigir-los responsabilitats.

El pressupost de les administracions locals representa un 14,7% del total de la despesa de totes les administracions el 2017, contra un 47,6% de l’Estat central i un 37,7% de les comunitats autònomes. Això ho explica en un brillant article el professor Vicenç Navarro.

També les competències en matèria reguladora excedeixen l’àmbit de l’administració local. S’ha criticat el govern municipal pel tema del top manta, però cap dels grups qüestiona l’entrada il·legal dels productes que ven aquesta gent. La competència que això no passi és del govern central.

És molt poc presentable que grups com ERC i el PDeCAT vagin de bracet amb el Partit Popular i Ciutadans només per esgarrapar uns quants vots en les pròximes eleccions municipals.

Un mínim de coherència.

Palafrugell (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia