El lector escriu

Aniversari dels atemptats de Barcelona i Cambrils

El dia 17 d’aquest mes es compleix el primer aniversari dels atemptats que van causar l’horror i, amb ell, un dany extraordinari.

Van ser provocats per gihadistes, gent que vivien entre nosaltres, que actuaren com a terroristes, deixant-se portar per idees falses.

Les ciutats de Barcelona i Cambrils en patiren les conseqüències. Foren catorze les víctimes mortals, i foren molts els ferits, causats amb una gran violència.

Aquest 17 d’agost de 2018, al cap d’un any just d’aquell luctuós atemptat, quan encara el mal no s’ha paït, se’n tindrà un record emocionat.

Serà un acte on la política no ha de tenir-hi protagonisme, ni cap partit ni cap jerarquia, solament el poble i les víctimes.

Sobren els parlaments i els simbolismes, sols haurien de parlar els sentiments, amb la lectura de sentits poemes que portin pau als absents i als presents.

És el desig de la majoria. Essent un acte de solidaritat amb els afectats i llurs famílies, solament hi cap la sensibilitat.

Girona

FE D’ERRADES

El títol de la columna De Set en Set d’Enric Serra d’ahir, havia de ser “L’estrany 17 d’agost”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia