El lector escriu

Cruels i cínics

Pedro Sánchez ha invitat Felip VI per homenatjar les víctimes de l’atemptat del 17-A. Mortes 17 persones. Feu immerescuts elogis al rei. L’escolanet fent falses lloances a Felip VI. La vinculació de l’imam de Ripoll amb el CNI. Sortint de la presó l’havien d’expulsar per l’historial, i vulneraren les lleis donant-li la ciutadania. Vetada la comissió d’investigació pel PP, Cs, el PSOE. Al Congrés, el CNI declarà a porta tancada. Secret d’estat. Ho sap Catalunya, a Espanya Ramon Cotarelo i d’altres. Els agents sabien de la fàbrica d’armes a Alcanar. L’operació Caront, l’abril del 2015, fou el precedent d’entesa entre policia espanyola i gihadistes: avisant-los que els Mossos els vigilaven, el jutge Pedraz va arxivar la denúncia.

El 2018 els Mossos encara estan vetats a la informació de l’Europol. Al Iemen, Felip VI ven vaixells, municions, armes, milions de persones afamades, ni habitatge ni escoles, milers de morts. Fa fefaent la vesània de Felip VI.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia