El lector escriu

La República agraïda

El procés està empantanegat i els nostres polítics baden malgrat que el referèndum ja el vam guanyar. Per desencallar el present, la unilateralitat s’imposa amb l’objectiu d’assolir la República agraïda.

L’única via per aconseguir la independència sense violència és paralitzar completament el país fins que el president Puigdemont negociï la plena sobirania internacionalment. Així doncs, el futur Estat Català ens necessita a tots nosaltres per existir, li cal la nostra perseverança ocupant el territori dia i nit, bloquejant-lo completament. La novetat és que l’administració que s’esdevingui haurà de premiar tothom pels serveis prestats. La República Catalana accepta contraure un deute amb el poble, demana una vaga indefinida per existir. Ara bé, els treballadors/es no es poden permetre el luxe de perdre un mes de feina sense obtenir res a canvi. Només si hom té la garantia que el mateix Estat retornarà el favor reemborsant a tothom, només així acceptarà romandre al carrer el temps que calgui per aconseguir la llibertat; perquè tindrem la certesa que la República agraïda ens ho compensarà generosament.

Castelldefels



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia