El lector escriu

Represaliats i pagant Llarena

Recordant la frase “cornut i pagar el beure”, quan hom se sent tractat de mala manera per algú altre, entrem de ple en un enrenou que ningú en el seu bon senderi es podria imaginar. No només els companys de professió i el CGPJ han fet pinya amb el jutge Llarena, també el govern espanyol posarà a la seva disposició un gabinet d’advocats belgues per a la seva defensa, de resultes que està en qüestió l’honorabilitat de la justícia espanyola. És increïble que es doni suport a un jutge que ha fet una instrucció insostenible tècnicament sense rigor jurídic, d’acord amb informes manegats per la Guàrdia Civil, supòsits incoherents que nombrosos catedràtics de dret espanyols (als quals no se’ls pot penjar la llufa de ser independentistes) han qüestionat pels procediments.

Ara resultarà que a més de represaliats, perseguits, atonyinats i empresonats ens tocarà pagar, a l’erari espanyol, una part alíquota del cost dels advocats belgues. Enfront de la realitat europea d’Alemanya, Bèlgica, Escòcia i Suïssa hi ha el relat d’Espanya per sobre de tot, ara toca donar suport a un prevaricador. Adeu!

Badalona (Barcelonès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia