El lector escriu

Paneroles

Som residents de la urbanització Pàmies de Reus, carrer de l’Escultor Sunyol. Fa uns tres o quatre anys vam començar a tenir paneroles, cucarachas. Però enguany s’han multiplicat enormement. Entren, no hem pogut descobrir per on. Les trobem en diferents llocs: a la cambra de bany, a les escales, inclús de nit, dormint, damunt el nostre llit, amb el corresponent esglai. Hem fet el que és inimaginable, tapar forats i possibles entrades. Tenim tela a les finestres. Dormim amb finestres tancades i ventiladors. Acostumen a venir de dues en dues. Les abatem amb un insecticida amb força bons resultats. Aigües de Reus, que es cuida de la prevenció de plagues (parlar amb ells per telèfon és impossible), de tant en tant ja revisa les clavegueres i deixa un cartell enganxat de “Zona tractada i revisada”, però res.

Pensem que, quan comença la calor, aquestes prevencions haurien d’efectuar-se molt més sovint, en especial en aquesta part baixa de Reus, on potser es concentra un nucli important de multiplicació de paneroles. I parlo en boca d’altres veïns. S’han fet comunicacions a totes les autoritats, premsa, ràdio i TV.

Reus



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia