El lector escriu

Pels altres espanyols

Fa uns dies es van celebrar dues manifestacions: l’una, per la unitat d’Espanya (2.000 persones), deixant els carrers plens de brutícia; l’altra, la de la Diada (1.000.000 de persones), i els carrers nets com si no hi hagués passat ningú. Aquesta és la diferència entre els uns i els altres. De cap manera vull creure que tots els espanyols siguin d’aquesta manera, encara que la senyora Arrimadas i tot un seguit de polítics pro Espanya els aplaudeixin. Espanya té 46.528.024 persones. Com és que toleren que aquestes 2.000 persones amb comportaments dignes de brètols els representin invocant el nom de la gran Espanya?

No s’adonen que mentre Catalunya està despertant admiració a tot el món Espanya va perdent credibilitat, amb sentències injustes que són rebutjades per la justícia europea. Crec que els altres espanyols s’haurien d’organitzar, rebatre tanta corruptela i mostrar els valors que té Espanya, que en té molts. Nosaltres ho tenim clar: República Catalana!

Riudarenes (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia