El lector escriu

Més enllà del límit

Volen portar la Generalitat i la nació catalana cap a una situació límit. Gairebé trenta lleis aprovades pel Parlament –exemplar valor autonòmic– i que el PP, com si repartís cromos, porta al TC. Menyspreu als ciutadans que demanen aquestes lleis socials. Menyspreu a una veritable autonomia: la facultat de governar-se per les pròpies lleis. Parlem d’una política digna i europea. No a una repressió constant. La ignorància no pot acompanyar el servei polític i públic, ni rebre vots.

El PP i Cs no han entès res. El seu constant centralisme vuitcentista i un intervencionisme en tots els camps demostren que no han entès res sobre la nació catalana. Així no es pot pretendre governar. El negoci no són només els vots i aplicar el 155, és la justícia social i el progrés. Escoltar la veu del poble i del dret universal que té a decidir. Ja ho crec, que la senyora Merkel escolta i governa en coalició! “El govern del poble, pel poble i per al poble.” Per Catalunya, més enllà del límit, empesos pels separadors, a l’autodeterminació.

Palamós (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia