El lector escriu

Jutge de pau de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró

Vaig ser jutge substitut durant 16 anys d’un gran jutge: Antoni Balmaña Juandó, que em va introduir en aquest món i del qual vaig aprendre les bases del que seria la meva actuació com a jutge de pau. Vull agrair-li tot allò que em va saber transmetre. Només puc tenir un record cordial i respectuós per l’Antoni, que malauradament fa 10 anys ens va deixar. Aquests 10 anys han sigut el meu periple com a jutge titular al servei dels vilatans d’aquest poble que tant estimo. Permeteu sentir-me orgullós de la feina feta, resultat d’un treball en equip i de la col·laboració de persones i entitats a les quals vull donar les gràcies públicament:

A Jordi Pérez Cateura, que com a jutge substitut m’ha ofert suport i amistat. A l’equip humà del jutjat i del registre civil. Ells són la verdadera ànima del jutjat. M’honora haver treballat amb vosaltres i us tindré al cor. Als membres de la junta de l’Associació Catalana en Pro de la Justícia, als seus col·laboradors i als seus socis jutges de pau. Sé que no defalliran en la tasca de retornar al jutge de pau un important lloc de servei dins el poble. Els encoratjo a lluitar per les conclusions de la segona Convenció de Jutges de Pau celebrada al Palau de Justícia de Girona aquests dies. A la policia local, per la seva col·laboració i implicació amb el jutjat. Al seu cap, David Puertas, i a tots els sotscaps. A la policia autonòmica, els Mossos, la seva participació i suport. Al seu cap, Francesc Cardús, i a tots els sotscaps de les diferents seccions. A tots els polítics del nostre Ajuntament que han dipositat la seva confiança en mi.

El futur ens porta un nou jutge de pau, a qui vull felicitar, desitjar-li molta sort i oferir-li la meva col·laboració com a ciutadà. No dubto que rebrà tot el suport i col·laboració de l’equip humà del jutjat i del registre civil per assolir encara millors resultats en aquesta institució de servei. Una forta abraçada a tothom.

Platja d’Aro (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia