El lector escriu

Cal respectar els drets humans

Com pot anar a predicar el senyor Borrell el que l’Estat ha deixat de fer. Crec que, com a ministre d’Afers Exteriors, té poca mà dreta: no es pot pretendre cercar responsabilitats als països que sí són demòcrates, envers problemes que conflueixen a la Comunitat Europea. D’entrada, la interferència poc assenyada, per voler qüestionar decisions preses per tribunals constituents, on censuren l’actitud judicial del govern espanyol. És sabut el malestar d’Europa, per desqualificar mundialment parlant els processos antidemocràtics de la justícia, on el dret a poder decidir és castigat com a rebel·lió i insurrecció.

Ara, la diplomàcia es veu compromesa, perquè no es mou dintre les normes que regeixen els tribunals constitucionals. Les passes fetes per exigir a Flandes que es retracti del suport que donen als presos polítics catalans demostren a les clares que estem molt lluny de conviure amb el respecte escaient al que són els drets fonamentals. Aquest estira-i-arronsa demostra la ineptitud escaient del que representen les jurisdiccions europees, on la complicitat dels fets s’allunya del que s’ha de respectar i no ho fan, llavors, no caiguem al parany de l’exigència, amb la incoherència desproporcionada. Què esperen aconseguir?

Forallac (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia