El lector escriu

Un final feliç

Des de fa un temps que Barcelona ajuda la comunitat ucraïnesa. Una de les maneres és oferint als joves la possibilitat d’estudiar durant els caps de setmana als instituts públics. D’aquesta manera els joves d’Ucraïna s’asseguren un futur un cop acabi el conflicte bèl·lic al seu país. A Barcelona s’hi dedica l’escola ucraïnesa Mriya (somni en català). Però la setmana passada l’escola es va veure obligada a deixar de fer classes per un canvi de directiva de l’escola Turó. La nova directora va decidir fer fora els alumnes i professors després de més de cinc anys treballant allà, per motius poc contundents. Després d’enviar diferents sol·licituds a col·legis de Barcelona, l’escola va rebre resposta únicament d’un: l’institut Salvador Seguí, de Barcelona.

Avui l’escola té aules i horaris suficients per continuar amb les classes gràcies a l’ajuda de la directora Isidra García. La directora va confiar en la nostra comunitat i va demostrar el seu compromís amb l’educació de joves ucraïnesos que s’han vist obligats a renunciar al seu país per supervivència.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia