El lector escriu

Poder popular

El 28 d’octubre el poder popular va fer cas de la classe política, la repressió va tenir efecte i va anar de dalt a baix, van esperar unes solucions que no arribaran mai. Ara cal un poder popular fort que a cada vila del país faci feines, petites o grans, en direcció de fer efectiva la república, hem perdut molt de temps, no en podem perdre més, per aquesta feina, hem de tenir tres branques.

Branca republicana, aquesta va fent camí i fent créixer la criatura nascuda l’1 d’octubre. Branca antirepressiva, aquesta ha de tenir la missió de fer defensa política de tot el moviment. Branca diàleg, aquesta ha d’intentar el diàleg per fer efectiu el mandat del poble, no de rendició. Cap d’aquestes branques ha de suplir ni condicionar-se per les altres, seria la nostra perdició. Cadascun de nosaltres hem de saber a on som més útils sense deixar d’ajudar.

En aquesta fase hem de tenir molta empatia, si hi ha gent que té por s’ha d’apartar sigui qui sigui, el primer és el país. Ara no és moment de polítics de professió, ja que si estan a on han d’estar poden ser inhabilitats, i no faran el que cal. Tenint un poder popular fort i decidit el colonitzador ho té fotut, no pot contra tots.

La Cellera de Ter (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia