El lector escriu

Retroactivitat en les hipoteques?

En tot cas em faig una pregunta, en cas que es vagi als tribunals d’Europa i es demostri que els que havien de pagar les hipoteques siguin els bancs, a partir de quina data es comptarà la retroactivitat?

Tot plegat em sembla una farsa total, han fet veure que els magistrats empataven en la votació (15 a favor i 13 en contra) per dissimular que la qüestió no era clara al cent per cent. I el que estan fent ara és guanyar temps perquè, en cas que els usuaris tinguem raó, la retroactivitat ja no es pugui aplicar, ja que tots sabem els terminis en què es mou la justícia (excepte quan es tracta de temes independentistes).

Per cert, és molt sorprenent que, en el cas que els usuaris tinguéssim raó, calgui anar als jutjats per reclamar; que no n’hi hagi prou omplint un formulari demostrant els imports. Em sento decebut i totalment indignat pel funcionament de la justícia del nostre país.

Santa Coloma de Farners (la Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia