El lector escriu

Sense ascensor i per temps indefinit!

Sense ascensor, per temps indefinit i sense previ avís, ens varen tallar el corrent elèctric que genera el funcionament del nostre ascensor. Des del dia 4 de desembre a les 21 h, en conseqüència, no podem fer ús d’aquest servei tan necessari. Imprescindible, ja que tenim a l’escala dues persones invàlides a qui els dificulta enormement poder fer les visites habituals a l’hospital Joan XXIII, principalment, o assistència a altres centres de salut, ja no direm el que representa pujar els carros de la compra fins al pis. Això ha succeït, està succeint a l’immoble situat al núm. 48 del carrer Reial de Tarragona.

Qui es responsabilitzarà de no haver avisat prèviament els veïns: la companyia FECSA, l’administrador de la finca, etc. Necessitem urgentment que la companyia que ens subministra el corrent elèctric o a qui correspongui... ens resolgui la delicada situació immediatament.

Tarragona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia