El lector escriu

Puig de les Basses

A partir de l’empresonament de Dolors Bassa a la presó del Puig de les Basses, setmana rere setmana un nombrós grup de persones, primer els dimarts i ara els divendres a les vuit del vespre, a fi de donar testimoni que no oblidem cap dels presos polítics, i en aquest cas per fer costat a la Dolors, ens trobem a l’aparcament de la presó, on fem tot tipus d’activitats, discursos polítics, actuacions de cantaires, músics, i soroll, molt soroll, i crits d’ànim, que la Dolors potser no pot sentir, però és coneixedora de la nostra presència, segons en ha confirmat la seva família, i tot seguit sopem.

Al llarg de les setmanes, malauradament moltes, ens han acompanyat amb la seva puntual presència gent destacada de la societat civil, polítics, inclòs algun conseller, amb intervencions que solen ser ben rebudes, però el divendres 30 de novembre entre els centenars d’assistents no vaig saber veure, per exemple, cap polític, no es va fer cap xerrada, només hi havia la força dels assistents, gent de base.

Crec decebedor que els partits polítics implicats en el procés no trobessin entre els seus dirigents en tots els àmbits càrrecs de confiança, parlamentaris, presidents de les més variades comissions, algú que fes acte de presència al Puig de les Basses, potser perquè no estava prevista la presència de mitjans de comunicació, o vàrem pensar que faria molt fred, i la veritat és que la van encertar, en els dos casos.

Port de la Selva (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia