El lector escriu

Allò que avui és primer

Sense cap mena de dubte, els parlaments i els governs de tot el món tenen el deure prioritari de garantir la prestació d’uns bons serveis, sobretot a les persones i a les famílies que més ho necessiten. Per tant, també a Catalunya, la nostra Generalitat ho ha de fer buscant tots els acords i totes les complicitats possibles. Llàstima que avui les nostres autoritats sembla que tenen altres prioritats, molt dignes però més llunyanes.

Només després d’haver fet tots els possibles per assegurar uns bons serveis a la ciutadania, els polítics poden intentar fer realitat altres objectius, per rellevants que siguin. És el cas, a parer meu, de diputats i consellers de la nostra Generalitat que malden per la República. Primum vivere, deindi philosophari. Estic segur que treballar de valent per tenir uns bons serveis serà molt agraït per tothom, també pels nostres polítics presos d’una manera tan injusta i humiliant.

Terrassa (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia