El lector escriu

Els llaços grocs

Abans de començar vull dir que jo hi estic a favor. Els llaços grocs no pertanyen a cap partit polític, és un símbol per la llibertat dels presos polítics. Les persones que són intel·ligents, tant si són separatistes com si no, que afirmen que és una gran injustícia tenir-los un any en presó preventiva sense jutjar-los, haurien de dur el llacet groc a prop del cor. Dit això, vull fer una altra reflexió: quants milers de llaços grocs pengen a Catalunya? Em sembla que n’hi ha massa, perquè tot aquest plàstic caurà a poc a poc i durant molt de temps embrutarà carrers i places; per altra banda, malauradament els jutges faran el mateix si en pengem cent com cent mil. Als que sí que preocupen aquests llaços són a l’Arrimadas, el Rivera i molts d’altres, que els tallaven, uns per malícia i d’altres per ignorància.

Hi ha alguns pobles que només han penjat uns grans llaços rígids i molt amunt, crec que així és més ètic i distingit. Al nostre municipi també en pengen uns quants, centenars, i alguns el vent ja els ha fet caure (també tenim un gran llaç il·luminat i penjat ben alt). Tampoc és correcte que s’embrutin les parets pintant missatges de protesta, hi ha altres maneres d’impugnar més eficaces i sense embrutar res.

Isona (Pallars Jussà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia