El lector escriu

Carta als Reigs Mags

Benvolguts Reis d’Orient, aquest any no us demanaré res material. Immersos en una societat de consum al dictat d’un neoliberalisme salvatge, amb uns polítics majoritàriament mediocres, ineptes, egoistes i sotmesos al sistema, considero que hi ha una necessitat de caràcter prioritari per a tothom: la recuperació dels valors que dignifiquen les societats civilitzades (llibertat, respecte, solidaritat, empatia, responsabilitat, justícia, honestedat..., però sobretot decència).

També vull fer referència a un tipus de periodisme servil que no informa, intoxica, i a uns periodistes que han renunciat als principis ètics que han de regir una professió imprescindible en qualsevol democràcia. És per aquests motius que enguany la petició que rebreu estarà orientada a despertar consciències per tal d’iniciar un procés de regeneració real liderat per aquells que sí que creuen en la democràcia i, lluny de demagògies populistes, tenen la ciutadania (tota) en la consideració que es mereix. Estic segur que gràcies a la vostra generositat i mitjançant els vostres poders màgics us serà possible donar satisfacció als meus desitjos. Moltíssimes gràcies!

Olesa de Montserrat (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia